Onnistunutta lihankäsittelyä Kiinassa

Yksi Kiinan lihateollisuuden menestyksekkäimmistä yrityksistä, Grand Farm, ylläpitää tarkkaa lämpötila- ja laadunhallintaa varmistaakseen lihan tuoreuden ja säilymisen käsittelyn aikana. Danfoss on ylittänyt Grand Farmin odotukset luomalla tehokkaan ja vakaan jäähdytysjärjestelmän yrityksen uudessa käsittelylaitoksessa ja kylmävarastointitehtaissa.

— 7. elokuuta 2014 Julkaisija Danfoss

Ratkaisu perustuu Danfossin niin sanottuun ICF-venttiiliin, ja se on jo nyt johtanut merkittäviin kustannussäästöihin.

Jäähdytysjärjestelmä on asennettu käsittelylaitoksen ja kylmävarastointitehtaiden katolle Zhaodongin kunnassa Heilongjiangin läänissä.

Jäähdytys on välttämätön osa lihateollisuuden koko prosessia. Tarkka ja vakaa alhaisen lämpötilan hallinta on erittäin keskeistä tärkeissä prosesseissa, kuten alustavassa käsittelyssä, leikkauksessa ja paketoinnissa, pikapakastuksessa, jäähdyttämisessä ja varastoinnissa.

Danfossin ICF-hallintaratkaisulla voidaan korvata perinteiset mekaaniset, sähkömekaaniset ja sähköohjatut venttiilit, ja näin ollen tarjota useita etuja jäähdytyslaitoksen suunnitteluvaiheessa sekä asennuksessa, huollossa ja ylläpidossa.

Grand Farm halusi tarkan, turvallisen, tehokkaan, terveellisen ja ympäristöystävällisen ratkaisun ja piti Danfossia oikeana kumppanina yhteistyöhön.

Tällä hetkellä Kiinan liha- ja kylmäketjuteollisuuden käytössä on yli 4 000 Danfossin ICF-venttiiliasemaa, ja 50 asemaa on asennettu menestyksekkäästi Grand Farmin uusimpaan tehtaaseen. Grand Farm on toistaiseksi säästänyt 50 % asennuskuluissa ja yli 30 % ylläpitokuluissa. 

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun