Tietojen turvallisuuden takaaminen energiaa säästettäessä

Palvelinkeskusten tarve kodin tietokonejärjestelmille kasvaa jatkuvasti, mikä aiheuttaa energiankulutuksen kasvua. On olemassa kuitenkin ratkaisuja, jotka auttavat pitämään energiankulutuksen alhaisena. Palvelinkeskuksen omistaja on asentanut Danfossin tekniikkaa käyttäviä erittäin tehokkaita jäähdytysyksiköitä, jonka ansiosta hän säästää 33 % energiaa vuosittain.

— 21. marraskuuta 2014 Julkaisija Danfoss

Suuri osa palvelinkeskusten energiankulutuksesta menee lämmön poistamiseen tietojen säilyttämiseksi oikeassa lämpötilassa ja ilmankosteudessa. Isossa-Britanniassa sijaitseva ilmastoratkaisuyritys on asentanut jäähdytysyksiköitä skaalattavaan palvelinkeskukseen, joka käyttää Danfossin vaihtuvanopeuksisia kompressoreita. Palvelinkeskus on saavuttanut ratkaisulla erinomaisen energiatehokkuuden 1,21 PUE-suhdeluvulla (PUE=energiatehokkuuden suhdeluku).

Tuoreessa tutkimuksessa yli 500 palvelinkeskuksen keskimääräinen PUE-suhdeluku oli 1,8. Alhainen virrankulutus tarkoittaa, että omistaja säästää 33 % energiaa ja 1,5 miljoonaa euroa vuosittain.

Palvelinkeskuksen asennus koostuu 12 erittäin tehokkaasta jäähdytysyksiköstä, joista jokaisessa on useita vaihtuvanopeuksisia tuulettimia ja kompressoreita, mikä minimoi energiankäyttöä ja varmistaa nopean ja tarkan lämpötilan hallinnan.
  
Turvallisuussyistä emme voi paljastaa palvelinkeskuksen nimeä ja sijaintia, sillä palvelimien hallitsemat tiedot ovat usein erittäin arkaluontoisia.

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun