Älykäs talo täynnä Danfoss-tekniikkaa

Uusien kotien tarve on kasvussa ympäri maailman. Kun neljän hengen perhe Tanskan Aarhusissa rakennutti unelmakotinsa, sen odotukset olivat täysin uudella mukavuuden ja hallinnan tasolla.

— 13. marraskuuta 2014 Julkaisija Danfoss

Perhe halusi luoda kodin, jossa kaikki ovat yhteydessä, kalusteista energiajärjestelmiin. Odotusten täyttäjäksi valittiin Danfoss One®: Älykäs kotijärjestelmä, jonka ansiosta lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät kommunikoivat keskenään ja säätyvät automaattisesti kodinomistajien tarpeiden mukaisesti. Näin varmistetaan optimaalinen mukavuus, ilmanlaatu ja lämpötila joka hetki samalla, kun energiakulut pysyvät mahdollisimman vähäisinä.

Ratkaisua ohjaa Danfoss Link™ CC -keskusyksikkö. Tämä intuitiivinen järjestelmä varmistaa täydellisen lämpötilan hallinnan ja vakauden talossa, sillä lämpötila säädetään automaattisesti perheen energiakäytön mukaan. Esimerkiksi lämpöpumppu alkaa lämmittää vasta, kun se saa signaalin lattialämmitysjärjestelmältä. Lisäksi järjestelmä säätelee automaattisesti raittiin ilman määrää tai alentaa lämpötilaa vuodenajan tai vuorokauden ajan mukaan. 

Perhe ei ole vielä asunut vuottakaan uudessa talossaan, mutta perheenjäsenet ovat havainneet jo useita älykkään kotiratkaisun etuja: Heidän ei tarvitse koskaan huolehtia huoneilmasta. Heillä ei ole koskaan liian kylmä tai liian kuuma, ja energiatehokkuus on optimaalisella tasolla. 
"Halusimme viimeisintä tekniikkaa edustavat energianohjausjärjestelmät kotimme varustamiseen tulevaisuutta varten – ja olemme toteuttaneet toiveemme", perhe huomauttaa.
 

Danfoss One® lyhyesti:
Danfoss One
® on keskeinen osa järjestelmää, joka integroi tehokkaasti talojen lattialämmityksen, ilmanvaihdon ja lämpöpumpun. Energian optimointi saavutetaan komponenttien välisellä elektronisella ja langattomalla tiedonsiirrolla. Kaikkea ohjataan keskitetysti Danfoss Link™ keskusyksiköllä, joka ylläpitää täydellistä lämpötilan hallintaa ja vakautta.

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun