Danfoss Intian ensimmäisessä jättiruokapuistossa

147 eekkerin alueelle levittäytynyt Srinin ruokapuisto on ensimmäinen jättiruokapuisto Andhra Pradeshin osavaltiossa ja Chittoorin piirikunnassa sijaitsevassa Mogilin kylässä Intiassa. Srinin ruokapuisto, erilaisia palveluja ja tiloja tarjoava integroitu ruokapuisto, on ruoalle ja ruoankäsittelyteollisuudelle sama kuin ohjelmistopuisto on IT-alalle.

— 7. elokuuta 2014 Julkaisija Danfoss

Ruokapuiston tavoitteena on auttaa Intiaa valmistautumaan tulevaisuuden ruokakysyntään. Tässä integroidussa ruoankäsittely- ja varastointiketjun sekä toimitusketjun hallinnassa käytetään Danfossin vaihtuvanopeuksisia taajuusmuuttajia ja jäähdytysjärjestelmän ohjainlaitteita varmistamaan jättiruokapuiston sujuva ja energiatehokas käyttö.

Käsittely, jäähdytys, pakkaaminen, jakelu ja kylmävarastointi vaativat tiukkojen elintarvikelakien ja -määräysten vaatimusten mukaista lämpötilan ja käsittelyajan tarkkaa hallintaa.

Danfossin luotettava ja energiatehokas tekniikka sekä ainutlaatuinen käyttöosaaminen takaavat, että kaikkia yllä mainittuja vaatimuksia noudatetaan Srinin ruokapuistossa. Se tekee Danfossista ratkaisevan tärkeän automaatio- ja virransäästöratkaisujen tarjoajan. Lopputuloksena on tuotannon parempi laatu ja pienempi energiankulutus.

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun