Olemme palanneet! Jaamme taas käytännön asiantuntemusta Refrigerant Week 2018 -teemaviikolla

Refrigerant-Week-2018_Visual webnews 738x415 Danfoss tuo alhaisten GWP-arvojen kylmäaineet valokeilaan 24.–28.9.

- 14. elokuuta 2018 Julkaisija Danfoss Cooling

Danfoss jatkaa vuotuista Refrigerant Week -aloitettaan ilmaston lämpenemiseen suuresti vaikuttavien (GWP) kylmäaineiden hinnan noustessa ja säädösten kiristyessä. Hankkeen tarkoitus on tukea alan toimijoita ja päättäjiä alhaisen GWP:n jäähdytysaineisiin siirtymisessä. Refrigerant Week, New Yorkin ilmastoviikon virallinen kumppani, järjestetään 24.–28.9. Se käsittää webinaareja, työkaluja, resursseja ja paikallisia tapahtumia, joiden tarkoitus on edistää ja mahdollistaa alhaisen GWP:n ratkaisuja.

Maailmanlaajuista kumppanuutta alan ammattilaisten ja päättäjien kanssa

Montrealin pöytäkirja ja Kigalin muutos edellyttävät korkean GWP:n kylmäaineiden käytön asteittaista vähentämistä LVIK-alalla (lämpö, vesi, ilmanvaihto ja kylmälaitteet). Kylmäaineet ovat avainhuolenaihe, sillä ne vaikuttavat pitkällä tähtäimellä luonnonvaroihin ja lopputulokseen.

Kylmäalan ja ilmastoinnin ammattilaiset tarvitsevat oikeita tietoja, työkaluja ja tekniikoita, joiden avulla he voivat noudattaa uusia säädöksiä ja siirtyä uusiin kylmäaineisiin. He tarvitsevat myös opastusta käytettävissä olevien ratkaisujen määrittämisessä, asennuksessa, huollossa ja käytössä. Kaikkea tätä ja monia muita aiheita käsitellään Refrigerant Week 2018 -viikon aikana.

”Vaikka mailla on eri aikataulut, ympäristöystävällisempiin kylmäaineisiin siirtyminen on koko maailman yhteinen huolenaihe”, sanoo Jürgen Fischer, Danfoss Coolingin toimitusjohtaja. Hän jatkoi: ”LVIK-ala voi osallistua merkittävästi tilanteen parantamiseen jo nyt käyttämällä energiatehokkaita ja alhaisen GWP:n laitteita, ja tähän Danfoss voi vaikuttaa huomattavasti. Uskomme, että tarjoamalla asiakkaillemme ja liikekumppaneillemme alan asiantuntemusta, tuotehyväksyntöjä, perusteellista koulutusta ja testauslaitoksia voimme kaikki jatkaa kehitystä oikeaan suuntaan. Refrigerant Week on suuri osa tätä kehitystä.”

Refrigerant Week: kylmäaineiden ratkaiseva merkkipaalu

Refrigerant Week esittelee vaihtoehtoisten kylmäaineiden käytön ja energiatehokkuuden ratkaisuina, jotka mahdollistavat jäähdytysalan kestävän tulevaisuuden. Danfossin tavoitteena on korostaa kylmäainesäädösten ja -sopimusten maailmanlaajuista ja paikallista vaikutusta tarjoamalla live-webinaareja, yhteistyökumppanien järjestämiä paikallisia tapahtumia, ladattavia ja digitaalisia työkaluja sekä online-kirjaston helppokäyttöisiä tietoja.

Viime vuonna Refrigerant Week -viikkoon osallistui satoja yrityksiä 50 maasta. Tapahtuman jälkeen järjestetyn tutkimuksen mukaan yli 80 % osanottajista piti tapahtumaa hyödyllisenä päivittäisen työnsä kannalta. Danfoss odottaa innolla vuorovaikutusta entistäkin useampien yritysten, maiden ja yksityishenkilöiden kanssa Refrigerant Week 2018 -tapahtuman aikana.

 

 

   

  Sosiaalinen media

  Danfoss Cool on virallinen sosiaalisen median kanavamme. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa

  Haluatko tietää lisää?

  Kiinnostaako asia sinua ja haluat tietää aiheesta lisää? Lähetä meille sähköpostia ja otamme sinuun yhteyttä.

   

  Ole sosiaalinen Osallistu

  Haluatko olla meihin yhteydessä?

  Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun