Uudelleenkalibroi tapasi nähdä teollisen kylmän kaasuntunnistus

premium-duplex_two-sensors_front_1120x747 Maailman johtavana teollisen kylmän innovaattorina Danfoss esittelee ylpeänä uuden valikoiman teollisten jäähdytyssovellusten kiinteitä kaasunilmaisimia. Uudet digitaaliset kaasunilmaisimet ovat paitsi yhteensopivia ja tarkkoja, myös helpompia ja intuitiivisempia käyttää alun määritysvaiheesta pitkäaikaiseen käyttöön.

- 29. kesäkuuta 2018 Julkaisija Danfoss Cooling

Kaasuntunnistuksen uusi sukupolvi – kytke ja käytä

Danfossin uuden sukupolven kaasunilmaisimet perustuvat digitaaliseen alustaan, joka mahdollistaa useiden tiedonsiirto- ja integrointivaihtoehtojen avulla parempaa käyttöluotettavuutta, helpon kalibroinnin sekä huoltoprosesseja, jotka parantavat tehokkuutta ja säännösten mukaisuutta. Lisäksi intuitiivinen käyttöliittymä tarjoaa suurta tarkkuutta, yksinkertaistaa käyttäjältä vaadittavia toimenpiteitä sekä minimoi käyttöön, asetuksiin ja kalibrointiin liittyvien virheiden riskit. Valikoimassa on laitteita tavallisista vaativan käytön malleihin, joiden anturiteknologia vastaa jäähdytysjärjestelmäsi jäähdytysainetta, sovellusta ja turvallisuusvaatimuksia.

 

basic_one-sensor_one-buzz-ligh-front_1120x747 Helppo konfigurointi ja asennus

Analogisen tai RS485 Modbus -liitännän avulla tiedonsiirto keskusjärjestelmän kanssa on helppoa. Saatavilla on erillisiä ja integroiduilla releillä varustettuja kaasunilmaisinyksiköitä, jotka voidaan liittää suoraan ulkoisiin järjestelmiin hälytyslaitteiden aktivoimiseksi.

Vahvan kytke ja käytä -ratkaisun takaamiseksi kaikki kaasunilmaisinyksiköt on esimääritetty tehtaalla vastaamaan jäähdytysaine- ja PPM-asetusvaatimuksia.

Kalibrointi ja huoltaminen on helppoa

Danfossin uudessa kaasunilmaisinyksikköjen valikoimassa on kalibrointiprosessin helpottamiseksi integroitu kalibrointirutiini. Kaasun kalibrointiin ei tarvita enää potentiometreja ja yleismittareita, mikä yksinkertaistaa prosessia merkittävästi sekä vähentää kalibrointiaikaa ja virheiden riskiä. Kaikkiin anturityyppeihin on saatavilla esikalibroituja ja tehtaan sertifioimia vaihtoantureita huollon helpottamiseksi.

 

heavy-duty_front_1120x747 Parantunut toiminnan luotettavuus ja huollon tehokkuus

Monet huolto-ominaisuudet tukevat optimoitua huollon suunnittelua, kuten huoltohälytyksiä – laitteessa, ohjaimessa tai molemmissa – jotka ilmoittavat, kun huolto on ajankohtainen. Erityinen PC-työkalu näyttää yleiskuvan siitä, milloin kukin kaasunilmaisinyksikkö toimii, sekä luo kenttäkalibrointiraportteja turvallisuusdokumentaation ja -menettelytapojen tueksi.

Danfossin kaasuntunnistusvalikoiman avulla voidaan vastata standardien EN 378:2016-, ISO 5149:2014-, IIAR 2-2017- ja ASHRAE 15:2016 -vaatimuksiin sekä tarjota samalla kattavaa turvallisuutta ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia.

Voit tutustua siihen, miten uusi digitaalinen kaasuntunnistusratkaisu voi parantaa turvallisuutta, suojata henkilöstöä, tuotteita ja laitteita, vierailemalla osoitteessa GDIR.danfoss.com.

 

Sosiaalinen media

Danfoss Cool on virallinen sosiaalisen median kanavamme. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa

Coolselector®2 - Selkeä ohjelma kylmäkomponenttien valintaan

Coolselector®2 on markkinoiden selkein ammattilaisille suunnattu työkalu, jolla kaikkien kaupallisten kylmäjärjestelmien ja teollisen kylmän projektien suunnittelu käy kädenkäänteessä. Ainutlaatuinen työkalu yksinkertaistaa hankalatkin projektit. Ohjelmisto on aina käytettävissä, sillä se toimii sekä online että offline.

Haluatko tietää lisää?

Kiinnostaako asia sinua ja haluat tietää aiheesta lisää? Lähetä meille sähköpostia ja otamme sinuun yhteyttä.

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun