Uusi Danfossin ATEX-laboratorion laajennus lisää kestävän kehityksen mukaisten kylmäaineiden käyttöä

ATEX lab ribbon cutting Paikalla oli 100 asiakasta, toimittajaa ja työntekijää seuraamassa, miten nauha katkaistiin ja ovet uuteen laajennettuun ATEX-laboratorioon avattiin. Laitos nopeuttaa kompressorien kylmäainevaihtoehtojen testausta ja helpottaa siirtymää kestävän kehityksen mukaisiin kylmäaineisiin.

- 27. syyskuuta 2018 Julkaisija Danfoss Cooling

Paikalla oli 100 asiakasta, toimittajaa ja työntekijää seuraamassa, miten nauha katkaistiin ja ovet uuteen laajennettuun ATEX-laboratorioon avattiin. Laitos nopeuttaa kompressorien kylmäainevaihtoehtojen testausta ja helpottaa siirtymää kestävän kehityksen mukaisiin kylmäaineisiin.

”Uusiin kylmäaineisiin siirtyminen alkaa tästä.”

Näillä Danfoss Coolingin toimitusjohtajan Jürgen Fischerin lausumilla sanoilla avattiin ovet uuteen ATEX-laboratorioomme Trevoux'ssa Ranskassa.

Tämä ATEX-laboratoriomme laajennus parantaa huomattavasti kykyämme testata ilmastointi- ja jäähdytyskompressorejamme herkästi syttyvillä ja vaihtoehtoisilla kylmäaineilla ja mahdollistaa parempien kompressoriteknologioiden kehityksen. Nämä parannukset ovat merkittäviä CO2-päästöjen vähentämisen ja ilmastonmuutoksen vaikutusten lieventämisen kannalta. Niiden avulla voimme tarjota parempia ratkaisuja asiakkaillemme.

ATEX-sertifiointi tarkoittaa, että rakennus- ja työskentelyprosessit on suunniteltu huolellisesti räjähdysalttiita ympäristöjä (ATEX) ja herkästi syttyvien kylmäaineiden hallintaa ajatellen. Näin varmistetaan, että testausympäristö on mahdollisimman turvallinen. Kuusi kertaa alkuperäisen kokoinen ATEX-laboratorio on nyt Euroopan suurin, 3 000 m2.

 

JF welcoming invitees Noel Ryan ja Jürgen Fischer toivottavat vieraat tervetulleiksi.

 

Tervetulopuheessaan kaupallisten kompressorien yksikön johtaja Noel Ryan korosti, ettei laboratorion laajennus sijaitse Euroopassa sattumalta. ”Erittäin pätevistä asiantuntijoista koostuvan tiimimme ja tuotantoyksikköön saadun helpon pääsyn ansiosta meillä on tulevaisuuden kylmäaineratkaisujen ja kompressoritekniikoiden löytämiseen tarvittava asiantuntemus. Moni meistä on tuntenut toisensa jo pitkään. Tämä alan muutos ei ole ensimmäinen kokemamme, mutta se on ehkä nopein ja laajamittaisin, ja Euroopassa on välittömästi edessä tärkeitä aikarajoja. Danfoss tekee merkittäviä sijoituksia voidakseen tukea siirtymässä."

Jürgen Fischer, Danfoss Coolingin johtaja, yhdisti uuden laboratorion Danfossin tulevaisuuteen sijoittamisen perinteisiin: ”Jo Danfossin DNA:han on kirjoitettu pyrkimys energiatehokkaiden, luotettavien ja kestävän kehityksen mukaisten ratkaisujen löytämiseen. Tämän uuden laboratorion myötä osoitamme panostavamme tulevaisuuden kylmäaineisiin. ATEX-laboratorio on Euroopan suurin laatuaan, ja meillä on oikeat tekijät, tuotteet ja taidot, jotta pystymme pitämään planeetan viileänä.”

Uuden ATEX-laboratoriolaajennuksen avaaminen on yksi useista Danfossin ottamista askelista uusiin kylmäaineisiin siirtymiseksi.
Käy päivitetyssä Refrigerant Transition Centerissä tutustumassa lisätietoihin: Refrigerant Transition Center

 

ATEX lab from sky ATEX laboratorio ja kaupallisten kompressorien tehdas Ranskassa 

 

Laboratoriotilojen tiedot:

ATEX-laboratorio vaikuttaa koko kompressorin elinkaareen edistyneestä suunnittelusta aina uuden tuotteen kehitykseen ja tuotteen laatuun kahdessa pääulottuvuudessa: luotettavuudessa ja suorituskyvyssä. Laboratoriossa Danfoss voi toisintaa kaikki kylmäainetestit luokkaan A3 saakka ja tukea ammattilaisia siirtymisessä A2L/A3-luokan vaihtoehtoisiin kylmäaineisiin (heikosti syttyvistä erittäin herkästi syttyviin).

Kapasiteetti:

  • 2 tiimiä (päivä/yö)
  • 5 000 suorituskykytestiä
  • 300 000 tunnin luotettavuustesti
  • 50 testipenkkiä, joilla voidaan testata 0,5–60 TR -kompressoreja ja 0,5–240 TR -rinnakkaiskompressoreja piiriä kohti
  • Suorituskykytestihuoneet energia-, kapasiteetti- ja äänenvaimennustesteihinLuotettavuustestihuoneet öljy- ja kestävyystesteihin
 

Sosiaalinen media

Danfoss Cool on virallinen sosiaalisen median kanavamme. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa

Coolselector®2 - Selkeä ohjelma kylmäkomponenttien valintaan

Coolselector®2 on markkinoiden selkein ammattilaisille suunnattu työkalu, jolla kaikkien kaupallisten kylmäjärjestelmien ja teollisen kylmän projektien suunnittelu käy kädenkäänteessä. Ainutlaatuinen työkalu yksinkertaistaa hankalatkin projektit. Ohjelmisto on aina käytettävissä, sillä se toimii sekä online että offline.

Haluatko tietää lisää?

Kiinnostaako asia sinua ja haluat tietää aiheesta lisää? Lähetä meille sähköpostia ja otamme sinuun yhteyttä.

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun