Danfoss ADAP-KOOL® System Manager -järjestelmähallinta laajentaa tuotevalikoimaa kahdella uudella lisätuotteella

AK-SM 810_800 Danfoss esittelee kaksi uutta tuotetta palkittuun ADAP-KOOL® -järjestelmähallintavalikoimaan: AK-SM800AL, hälytyslokipalvelu, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi parannukseksi järjestelmänhallinnan isännille, ja AK-SM810, kustannustehokas malli pienten myymälöiden sovelluksiin.

- 21. elokuuta 2018 Julkaisija Danfoss Cooling

Tuotevalikoiman kasvaessa AK–SM800AL-hälytyslokityökalulla ja pienten myymälöiden AK-SM810-mallilla, joissa molemmissa käytetään Danfoss ADAP-KOOL® -järjestelmänhallintaa ohjaamaan optimoinnin, datan kirjauksen ja hälytysvalvonnan monimutkaista matriisia, tuotteesta on tullut käyttökelpoinen myös pienien myymälöiden sovelluksille. Lisäksi valikoima on entistä käyttäjäystävällisempi ja helppokäyttöisempi.

AK–SM800AL-hälytyslokityökalu

AK-SM 800AL-hälytyslokityökalu täydentää Danfoss System Manager 800 -sarjaa ratkaisulla, jonka avulla järjestelmän ohjauksen kanssa vuorovaikutteiset hälytykset ovat käytettävissä. Danfoss AK-SM 800AL sisältää SVGA 800x600 -kosketusnäytön, jolla asetusten teko on mahdollisimman yksinkertaista ja käyttäminen helppoa.

AK-SM 800AL-hälytyslokityökalu valvoo myymäläympäristöjä ja ilmoittaa välittömästi, jos liitetyn järjestelmän jossain osassa tapahtuu hälytys. Hälytyslokityökalu mahdollistaa myös lisätoimintoja paikallisen summerin ja hälytysreleiden avulla, jolloin kiinteistöhuollon henkilöstöllä on aina täydellinen näkyvyys järjestelmään.

AK–SM810-järjestelmänhallinta

AK-SM810-järjestelmänhallinta on edullinen ja silti huipputehokas ratkaisu elintarvikkeiden vähittäiskaupalle. Tuote on saatavana vähittäiskaupan vaatimaan hintaan, ja silti Danfoss System Manager 800 -järjestelmän täydet ominaisuudet omaava AK-SM810 sisältää kaikki toiminnot ja työkalut, joita tarvitaan mahdollistamaan kaikki käyttöominaisuudet – jäähdytyksen ohjauksesta seurantasovelluksiin.

Käyttäjät voivat käyttää ja analysoida AK-SM810:n keräämiä tietoja useilla Danfossin tarjoamilla työkaluilla. Näitä ovat esimerkiksi SiteService-mobiilisovellus, etähallintatyökalu ja työpöytäsovelluksen myymälän näkymä. Kukin työkalu on testattu sadoissa käyttökohteissa ja on yhteensopiva kaikkien System Manager 800 -sarjan tuotteiden kanssa. AK-SM 810 mahdollistaa myös palkittujen valvonta- ja analyysituotteiden käytön Danfoss Enterprise Services -yrityspalveluiden kautta.

"Näiden AK-SM800-sarjan järjestelmänhallinnan mahtavien uusien lisätuotteiden julkistaminen kuvastaa sitoutumistamme tuotevalikoimamme jatkuvaan parantamiseen", sanoo James Knudsen, elintarvikkeiden vähittäiskaupan Pohjois-Amerikan markkinointijohtaja. Hän jatkaa: "Pienten myymälöiden tuoteratkaisu AK-SM810 laajentaa alaamme kustannustehokkaalla, silti täydet ominaisuudet sisältävällä ratkaisulla lukuisiin pieniin vähittäiskaupan aloihin. AK-SM600AL-hälytyslokityökalu ja sen yksinkertainen mutta tehokas kosketuskäyttöliittymä, antaa myymälähenkilökunnalle käyttöön tärkeitä tietoja myymälän hallintajärjestelmän tiloista ja hälytyksistä ilman, että he tarvitsevat jäähdytysalan asiantuntemusta."

Danfossin järjestelmänhallinta – Smart Storen aivot


Danfossin järjestelmänhallinta mahdollistaa jäähdytyksen ja LVI-ratkaisujen saumattoman integroinnin. Elintarvikkeiden vähittäiskaupan sovelluksille erityisesti suunniteltu järjestelmänhallinta tarjoaa kaikki ohjauksen toiminnot ja työkalut, maksimaalisen luotettavuuden ja korkean energiatehokkuuden. Järjestelmänhallinta on käytettävissä kaikista laitteista 100 % etäyhteydellä tai paikan päällä.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:


Henrik Jensen, Product Manager, System Integration. E-mail: Henrik.Jensen@danfoss.com

 

Sosiaalinen media

Danfoss Cool on virallinen sosiaalisen median kanavamme. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa

Haluatko tietää lisää?

Kiinnostaako asia sinua ja haluat tietää aiheesta lisää? Lähetä meille sähköpostia ja otamme sinuun yhteyttä.

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun