Coolselector®2 v.3.0.0 – tarkat log(p)-h-kaaviot kaikille käytettävissä oleville kylmäaineille

coolselector Uusi Coolselector®-versio nyt saatavilla. v.3.0.0 sisältää tarkat log(p)-h-kaaviot.

- 2. marraskuuta 2018 Julkaisija Danfoss Cooling

Esittelemme ylpeinä Coolselector®2-version 3.0.0 uuden ominaisuuden: tarkat log(p)-h-kaaviot kaikille käytettävissä oleville kylmäaineille.

Tämä tarkoittaa, että aina kun olet valinnut komponentin Coolselector®2-ohjelman sisältä, saat näkyviin tarkan log(p)-h-kaavion valitsemastasi kylmäaineesta. Jos haluat nähdä kaavion, katso komponenttia valitessasi Coolselector®2-ohjelman osaa "Suorituskykytiedot":

 

coolselectorlogp-h Vaihtoehtoisesti voit katsoa kaikki kullekin kylmäaineelle saatavissa olevat log(p)-h-kaaviot menemällä "Työkalut"-valikkoon ja valitsemalla "Log(p)-h-kaaviot":

 

coolselectorlogp-h-tools Log(p)-h-kaaviot näyttävät tältä (esim. TE5-55 // R134a):

 

coolselectorlogp-h-tools-r134a Kaikki log(p)-h-kaaviot perustuvat ASEREP-kirjastosta (v3.5.0) peräisin oleviin tietoihin. Jos kuitenkin päädyt käyttämään toista kylmäainetta – tai kylmäaineseosta – siis REFPROP-kirjastosta, voit piirtää log(p)-h-kaaviot niillekin muuttamalla kylmäaineen yhtälöitä koskevia valintojasi menemällä valikkoon "Optiot | Asetukset | Muokkaa asetuksia | Kylmäaineen yhtälöt”. Huomaa, että REFPROP-kirjaston käyttö Coolselector®2-ohjelman kanssa edellyttää, että asennettuna on REFPROP 9.0 tai uudempi.

Käyttämällä näytön yläreunan painikkeita log(p)-h-kaaviota katsoessasi voit kopioida tai tulostaa kaavion. Vaihtoehtoisesti voit myös lisätä sen Coolselector®2-raporttiin valitsemalla sen lisäykseksi vakiona tuotettuihin ominaisuuksiin:

 

coolselectorlogp-h-report Kiertoluku märässä paluuputkessa

Log(p)-h-kaavioiden lisäksi Coolselector®2 v3.0.0 mahdollistaa nyt myös kapasiteetin vaihtelun massavirtaa tai kiertolukuja vaihtelemalla piirrettäessä suorituskäyrää valittavaksi märässä paluuputkessa. Jos märässä paluuputkessa on nousulinja (pystyputki), voit myös piirtää/ilmaista nousulinjan pienimmän suositeltavan massavirran, joka vastaa Kutateladze-numeroa 3.2 (nousuputken takaisinvirtaukselle yleensä käytetty raja):

 

coolselectorlogp-h_varyingcapacity Toivomme, että nautit näistä uusista ominaisuuksista.

 

Sosiaalinen media

Danfoss Cool on virallinen sosiaalisen median kanavamme. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa

Coolselector®2 - Selkeä ohjelma kylmäkomponenttien valintaan

Coolselector®2 on markkinoiden selkein ammattilaisille suunnattu työkalu, jolla kaikkien kaupallisten kylmäjärjestelmien ja teollisen kylmän projektien suunnittelu käy kädenkäänteessä. Ainutlaatuinen työkalu yksinkertaistaa hankalatkin projektit. Ohjelmisto on aina käytettävissä, sillä se toimii sekä online että offline.

Haluatko tietää lisää?

Kiinnostaako asia sinua ja haluat tietää aiheesta lisää? Lähetä meille sähköpostia ja otamme sinuun yhteyttä.

 

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun