Informaatioteknologia

 • 320_teaser_it
 • Intohimoinen innovointi IT-alalla

  Osana IT-tiimiä käytät taitojasi ja innokkuuttasi IT-palvelujen kehittämiseksi ja tuet Danfossin kaikkia liiketoiminta-alueita. Työskentelemällä tiiviisti muiden asiantuntijoiden ja monialaisten ryhmien kanssa kehität, otat käyttöön ja valvot eri tarkoituksiin sopivia IT-ratkaisuja, ja suunnittelet huomisen informaatioteknologiaa. Tukesi ja ratkaisusi parantavat tehokkuuttamme ja auttavat meitä suunnittelemaan kestäviä ja huippuluokan huomisen ratkaisuja.

  IT tarjoaa sinulle paljon haasteita ja mielenkiintoisia projekteja. IT-erikoisosaamisesi edistää Danfossin kehitystä: se tukee energiatehokasta tuotantoa vaikuttamalla aidosti yhteiskuntaan.

  Vaikuta jo tänään
  • Työskentele kansainvälisessä tiimissä työtovereiden kanssa kautta maailman ja kehitä älykkäämpiä IT-ratkaisuja. Jaa kokemuksesi ja IT-osaamisesi, tee parhaasi ja saa aikaan pysyvä muutos.
  • Digitaalisen teknologian tietotaitosi auttaa sinua vaikuttamaan IT- ja ohjelmistoratkaisujen kehittämisessä, jotka ovat keskeisessä asemassa tuotteidemme toiminnassa.
  • Prosessijohtoisen ajattelusi ja luovan ajattelutapasi ansiosta kehität IT-innovaatioratkaisuja, jotka vaikuttavat sekä työtovereidesi että asiakkaidemme elämään.


   

   

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun