Talous ja kirjanpito

 • Intohimo lukuihin

  Olemme suorituspohjainen yritys kaikilla alueilla – ja tarvitsemme sinua valvomaan, kuinka saavutamme liiketoiminnalliset tavoitteemme. Antamasi luvut tarjoavat perustan tärkeille päätöksille ja liiketoiminnan toiminnoille. 

  Osana talous- ja kirjanpitotiimiä tuet liiketoimintaa ja varmistat taloudellisen yhdenmukaisuuden kansainvälisten tai maan omien lakien kanssa, muiden mielenkiintoisten haasteiden lisäksi.

  Visiomme on olla liiketoiminta- ja hallintatiimien maailmanluokan sparrauskumppani, eikä vain taloudellinen hallintoyksikkö. Haluamme olla mahdollisimman joustavia voidaksemme tukea päätösten ja muutosten nopeaa käyttöönottoa.

  Vaikuta jo tänään
  • Laskemalla luvut oikein ja asettamalla perustan strategioillemme osallistut liiketoimintamme innovaatiotyöhön.
  • Toimittamalla arvokasta tietoa ja yksityiskohtaisia ennusteita markkinoista ja kansainvälisestä kehityksestä, annat meille mahdollisuuden suunnitella tulevaisuutta jo tänään.
  • Vapauta todellinen potentiaalisi ja vaikuta globaalissa taloudellisessa yhteisössämme. 
   
  • Työskentelet monia aloja yhdistävässä globaalissa tiimissä, opit lisää taloudellisista strategioista ja metodeista ja vaikutat huomisen suunnitteluun.   

   

 • Mei, Business Controller

  Jatko-opiskeluohjelmaan osallistunut Mei toimii tällä hetkellä Business Controllerin tehtävässä Danfossilla, joka pääsee hyödyntämään Mein globaalia talous- ja teknisen alan osaamista.
   

Ole sosiaalinen Osallistu

Haluatko olla meihin yhteydessä?

Tutustu meihin ja osallistu keskusteluun